محیط زیست گیلان در آیینه ی رسانه ها

دستور دکتر پزشکیان برای تجهیز سازمان حفاظت محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید

در جلسه عصر امروز هیئت دولت مطرح شد؛

دستور دکتر پزشکیان برای تجهیز سازمان حفاظت محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید

رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت با تسلیت شهادت دومین محیط‌بان در طول ۴۰ روز گذشته، بر ضرورت اقدام سازمان برنامه و بودجه برای تجهیز سازمان حفاظت محیط زیست به ابزارهای نوین حفاظتی تاکید کردند.


به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست به نقل ازپایگاه اطلاع‌رسانی دولت ، جلسه هیئت دولت بعد از ظهر امروز یکشنبه، به ریاست رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان برگزار شد و رئیس جمهور در این جلسه دستور داد سازمان حفاظت محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید تجهیز شود.

در این جلسه گزارشی نیز از آخرین وضعیت اقدامات حفاظتی از عرصه‌های محیط زیستی و مشکلات این حوزه از جمله عدم تناسب تعداد نیروها با گستردگی مناطق محافظت شده ارائه و محدودیت‌هایی که محیط‌‌بانان به لحاظ قانونی برای ایفای وظایف قانونی خود دارند، بررسی شد.

در جلسه هیئت دولت همچنین با اشاره به شهادت دومین محیط‌بان طی ۴۰ روز اخیر، ضمن تسلیت به خانواده ایشان، بر ضرورت تجهیز سازمان حفاظت محیط زیست، به امکاناتی مثل پهپاد و دوربین‌های جدید تاکید شد.
 
بيشتر
شعارسال ۱۴۰۴ سرمایه گذاری برای تولید